Otin vielä lisää kuvia kasseista, koska kekkasin tehdä niihin sopivat kukkarot. Sinisiin kasseihin en kuitenkaan enää viitsinyt, kun halusin tehdä vielä tuon räikeän tyynynkin. Tytär hirvitteli, mutta totesi sitten, että sopisi hyvin sille Inno-tyypille. Sisustyyny on vanhasta lakanasta, täytteen sain niin ikään Liisa-tädiltä.

Kukkaroiden vetoketjut ovat nekin kerrätyskamaa, matonkuteiksi menevistä vaatteista. Taskujensuiden lyhyet vetoketjut olivat juuri sopivia kukkaroihin, mihinkään muuhun niistä ei juuri olisi ollutkaan. Samalla hokasin, että nythän oppilaammekin voivat valita, tekevätkö penaalin vai lompsan. Mulle jäi vielä knippu näitä lyhyitä vetskareita melkein sateenkaaren väreissä. En tiedä, olisiko ollut parempi laittaa vihreään sittenkin aivan erivärinen ketju, vaikka vaaleanpunainen tai keltainen.

Eilen Aulikin kanssa gospeljumpasssa tuli puhetta tomaatintaimista ja sain ajatuksen, että niitäkin voisi viedä muutaman lähetysmyyjäisiin. Missään tapauksessa en kuitenkaan saa kahtakymmentä tainta mahtumaan kasvihuoneeseeni.

Ja vielä Annelle tiedoksi, että kunhan lakkiaiset ja rippijuhlat ovat ohi, niin saatan jatkaa ompelemista. Voisin tehdä useamman erivärisen, joista sitten saat valita itsellesi.