Veljeni sanoo usein hauskasti: "Kiittää tuloo." Muistaakseni se on lainaus eräältä edesmenneeltä naapurin sedältä.

 

Olin suunnitellut laittavani paikallislehteen jotakuinkin seuraavansisältöisen kiitosilmoituksen:

"Olen otettu kaikesta saamastani mielenkiinnosta, rohkaisusta ja tuesta. Kiitos kaikille äänestäjille, tukijoille, talkoolaisille ja kanssakulkijoille. Rukoillaan uuden eduskunnan puolesta."

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olen kenties myöhässä tuon ilmoituksen kanssa, mutta haluan ainakin näin netissä välittää yo. kiitokset. Olin ajatellut myös, voisiko lehteen mahduttaa vielä oikein talkoolaisten nimetkin, mutta jospa säästän paikallisosaston varoja ja kiitän henkilökohtaisesti – ja täällä netissä:

Suurkiitos erityisesti talkoolaisille: Saila, Pentti, Sanna, Heikki, Jorma, Aino, Keijo, Heli,Tuula H., Hanna, Tuula M., Paavo, Anja, Jouni K, Jouni S. ja Elisa S.

 

Ja nyt kun kiittämisen alkuun pääsin, niin haluan kiittää myös ehdokastovereita. Armas teki vaalityötä minullekin, muiden naisehdokkaiden kanssa oli paljon kivaa yhteistyötä, Velin, Vesan ja Juhan kanssa yhteistyötä paneeleihin ym. tapahtumiin liittyen, Matin kanssa radiomainoksen toteuttamisessa ja kaikkien muidenkin kanssa sähköpostiyhteistyötä. Loistotiimi! Heikki käski lopettaa jo (kaipaa apua ruuanlaittoon) ja kehotti lopuksi kiittämään itseäni. Miten niin?