Onhan minulla normaalinakin keskiviikkona monia aikuiskontakteja, kun se kerta on meidän kuoroharjoitusilta. No, eilen olimme koolla yhdessä alueen naiskuorojen kanssa (siis meidän kuoro ja pattijokiset), harjoittelimme yhteisnumeroita ensi sunnuntain rovastikunnallista kirkkomusiikkijuhlaa varten. - Tervetuloa Raahen kirkkoon su 17.5. klo 18!!

Ennen kuoroharkkoihin lähtöä Aulikki pistäytyi katsomassa, millaisen lankamäärän sain Annelta ja millaisia sisustuskangastilkkuja serkulta. Tuuppasin Aulikille näytteitä, ettei minun tarvitse kaikkea yrittää itse jalostaa.

Harjoituksista palatessa poikkesin toisen Jedidot-rouvan ovella viemässä hänen sapattiaterialippunsa ja vaihtamassa kuulumisia.

Tänään sitten sattui suoranainen huippu elikkäs kliimaksi sosiaalisuudessa, kun saimme tilaisuuden tavata pikkuserkkuani Paavoa (löytyy linkkivinkeistä), joka oli eräänlaisella näyntoteutumismatkalla. Teimme treffit lastauspaikalle, veimme Paavolle apostolinmiekan pyörän korissa ja saimme kotiin viemisiksi kasvishernekeittoa! Paavo on siitä(kin) harvinainen ihminen, että hänen positiivisuutensa ja intonsa on sytyttävää laatua. Mulla taitaa olla vieläkin myhäily naamallani. Kiitos Taivaan Isälle kaikista sukulaisista!

Juu, todennäköisesti huominen sapattiateriakin on varsin sosiaalinen tapahtuma, kun lippuja on ollut myynnissä 150 kappaletta.

- Puhumattakaan sunnuntain kuorokimarasta, jonne pelkästään kuorolaisia on ilmoittautunut n. 270.