Tulin näin pian uudestaan vanhalle blogilleni aikoen avautua työasioista, kun hoksasin kokeilla, miten täällä nykyisin sujuu kuvien lisääminen. Kas kun bloggerissa en ole aikoihin lisännyt mitään kuvia, kun olen sinnekin kirjoitellut lähinnä tällä iPadilla ja kun sinne ei pysty lisäämään kuvia suoraan iPadin kuvakirjastosta. Tai sitten mä en vain ole konstia hoksannut. 

Mutta kappas! Tännehän kuvien liittäminen näyttäisi luonnistuvan ihan tuosta vaan. Niinpä länttäsin pari otosta, jotka napsaisin viikonlopun mökkireissulla. Kännykällä otin muutamia kukkakuviakin, mutta sieltä en ainakaan toistaiseksi yritäkään kirjautua vuodatukseen.

Ekassa kuvassa on lämpökompostorimme rinnatusten. Oikeanpuoleinen vanhempi veli tuotiin kaupunkikodista auton sisällä(!) ja kun se oli kyydistä purettu aloin oitis sitä täyttää. Niin sekin vain alkoi tuota pikaa pöhistä, kuten tuo toinenkin, jota aloin tyhjäämisen ja sulattelun jälkeen täyttää uudelleen edelliskerralla mökillä käydessämme.

AC2257D2-DCE6-4620-9BB3-255B5B95588A.jpg

 

Toisessa kuvassa on ensi- tai viimesatoa. Hain kellarista viimeisen mukulasellerin ja KASVIMAALTA maa-artisokkaa ja yhden palsternakan. Niistä keitin meille sosekeittoa. Ja aivan oikeaksi havaitsin kuulemani seikan: että maa-artisokka on keväällä vielä makeampaa kuin syksyllä. NAM!

2CDEDEFE-2490-47BF-89CB-98F96DEF6F26.jpg