En ole taas hetkeen saanut postausta aikaan. Milloin on puuttunut inspis, milloin aikaa tai voimia. Voi olla, että jatkossakaan ei ole tulossa sen tiiviimpää kirjoittelua, koska nyttemmin itsekontrollikin alkaa rajoittaa entistä enemmän (tai vihdoinkin). Kas kun annoin luvan Facebook-linkitykseen. 

Mutta. Muutamia irtoasioita.

Huomenna Ystävänpäivänä Lionsit järjestävät Piippolan käsi- ja taideteollisuusopistolla konsertin, jossa on mukana laulamassa mm. Tuija Mäensivu, koulukaverini ala-asteelta. Oli hauska yllätys bongata hänen kaunis kuvansa Siikajokilaakson sivulta.

Kävin ottamassa sikainfluenssarokotteen torstaina. Siihen kannattaa varata kymmenisen minuuttia. Pistettäväksi kyllä pääsi heti esitietolomakkeen täytettyä, mutta piikin jälkeen kehottivat odottamaan kymmenen minuuttia, siltä varalta jos tulee huono olo tai jokin allerginen reaktio, niin on apu sitten lähellä. Luulin torstaina, että pääsin pälkähästä, mutta koko perjantain palelin niin kuin flunssan kourissa. Tänäänkin vielä voimat ovat vähissä kuin toipilaalla. Taisin silti päästä vähällä.

Äsken kylvin petunian ja lobelian siemenet uudelleen, kun edelliset kylvökset homehtuivat. Laitoinpa jo rucolaakin tulemaan, ja samettikukat, mutta köynnöskrassit saavat odottaa vielä kuukauden verran.

Minun pitäisi kirjoittaa maanantain päivänavaus ja lehtijuttu, mutta urakkaan ryhtymistä siirtäessäni törmäsin taas yhteen kuvaan, joka oli jäänyt postaamatta. Joululomalla lapset saivat toisenkin palapelin, ja tietysti sekin piti koota. Kun lopulta sain sen melkein valmiiksi, minulle jäi yksi ylimääräinen pala ja kuvaan reikä, johon se ei sopinut. Itse en jaksanut enää perehtyä ongelmaan, mutta mies löysi ja korjasi tekemäni virheen, ja tässä kuva on valmiina:

Marc Chagall "Le Couple"

Hyvää ystävänpäivää ja laskiaissunnuntaita