Mikä laulaen tulee... ja sitä rataa. Mutta tämä viikonloppu kylläkin meni laulaen. Lauantaina Raijan johtama yhteiskristillinen kuoro oli mukana Israel-illassa Helluntaiseurakunnassa. Ko. kuoro ei toimi eikä harjoittele säännöllisesti viikottain, vaan aina tarvittaessa eri tilanteisiin. Ekumeenista yhteislaulua on kuultu jo muutamia kertoja.

Tänään oli vuorossa Saloisten kirkkokuoron urakka Kimmon virkaanasettamisjuhlassa. Juhlan jälkeen ehdin käydä kotona kääntymässä ennen kuin lähdettiin Jedidot-harjoituksiin Aulikille, ensi sunnuntain Uusheräyksen seuroja varten. Tehokkaan parituntisen jälkeen ennätinkin vanheta kotona melkein tunnin ennen kuin lähdettiin sotkemaan fillareilla matkalauluseuroihin. Matka oli jännittävä mennen tullen, lunta tuli koko ajan lisää, paikka paikoin oli aura kyllä ehtinyt käydä kääntymässä. Mutta kotilähiömme tiet jäävät taas huomisiltapäivään luulemma. Pääasia, että keskustalaiset pääsevät Ruukille... No nyt eksyin musiikkiaiheesta.

Musiikillisen viikonlopun aikana olisi voinut osallistua myös nuorten Raahe Gospeliin tai Pekka Simojoen perhekonserttiin, mutta jotain joutui laistamaan. 

Siunatuksi lopuksi kuitenkin mies varasi ja maksoi liput kahdelle Kasevan konserttiin 13.4. Bio Huvimyllyssä. Vielä jäi vapaita paikkoja.