EI KAI VAIN KUKAAN LUULLUT, ETTÄ OLISIN TEHNYT OTSIKKOON YHDYSANAVIRHEEN?! POIS SE! Tahallani kiusaan ja hämään. Olen kuunnellut tänään valituksia lauluihin liittyen, siitä otsikko.

 

Ei ihan mee putkeen, kun tarttee vetää kivirekee.

Ääh, tuo kuulosti vähän liikaa räpiltä. Muunlainen musiikki nyt on kyseessä. Vieraskielinen. Koetin vetää harjoituksia ja opettaa ensi sunnuntain kansainvälisen jumiksen lauluja. Ei mitään kuoroesitystä, kun ihan vain pientä esilauluporukkaa perehdyttäen, ettei kanttorin tarvis ihan yksin laulaa (eikä sinne siis tulekaan oikeaa kanttoria, ainakaan urkuihin, vaan kyllä se jää mun amatöörikontolleni). Voi olla, että mä vielä joku kerta joudunkin esilaulamaan yksikseni, kun kaikki ei oikein hanakasti ala opetella uusia lauluja. Joka pyhä on kuitenkin eri tekstit ja aiheet, pitäisikö kaikkien laulujen olla aina samoja? Oikeastaan ei mua haittaisi laulaa yksinkään; "kun itte kysyy ja itte vastaa, niin ei tuu jäläkipuheita" sanottiin meillä. Monta kertaa ja monessa asiassa pääsisi helpommalla, jos tekisi asiat itse ja yksin, mutta silloin jäisi arvokkaat opit saamatta, kultakin (ei siis kulta jää saamatta, vaan jokahitteltä opit).

Ka kun en ole vielä lisännyt kategorioihin musiikkia, on siellä tuo Jedidot, mutta se on vain yksi pikkuosa. Josko joskus kohennan asiaa...