Hyvä tuuli, hyvä mieli, iloinen yleisilme on nyt jatkunut jo toista päivää. Onkohan pian syytä vetää päätä alemmas piiloon juoksuhaudan reunan taakse... En myönnä tämän olevan pessimismiä, vaan kokemukseen perustuvaa realismia.

Vaan kyllä yksi asia sai minut tuohtumaan jo äsken tässä tietokoneen ääressä. Sähköpostitse sain ilmoituksen, että tilaamani paita on nyt lähetetty siskolleni. Mutta kun olivat laittaneet laskun sinne paketin mukaan, vaikka nimenomaan olin suorastaan edellyttänyt, että laskutusosoite on eri kuin lähetysosoite. Noloa ruveta selittämään lahjan saajalle, että oikeasti sitä paperia ei ollut tarkoitettu hänelle. Ihan vastaava moka, jos jättää hintalapun näkyviin lahjaan.

Niin, ja kyllä mä harmistelin kuopuksellekin, kun oli ryöttänyt uuden ja tyyriin hupparinsa kuvataiteen tunnilla vedoksia tehdessään. Totesin poijalle, että jatkossa ostetaankin sitten pelkästään kirppiskuteita niin ei mitään väliä, missä nuohoaa. (Ja mies totesi, että on tullut isäänsä...) Kohta nähdään, mahtoiko bioluvil ja 60 astetta mitään mustille tahroille.