Jatkan edelleen Jedidot-historiikkia, tullaan jo nimensaantiaikoihin. Ihmettelen vaan, kun Jedidot-nimi ei vieläkään näkynyt kategorianimien joukossa. Katsotaan, miten tämän jälkeen. 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kuorolaisina Saila ja Sanna olivat tottuneet moniäänisiin lauluihin ja niin minäkin entisenä Hyypänlaakson kuorolaisena. Kaipasimme haastetta ja vaihtelua, joten aloimme etsiä "ohjelmistoon" kaksiäänisiä laulusovituksia. Siinä vaiheessa syystä tai toisesta ryhmän kokoonpano muuttui ja muotoutui, toisia jäi vähitellen pois muuttojen ja opiskelujen takia. Mutta Sailan suhteilla löytyi uusia innokkaita laulajanaisia, Liisa, Jaana ja Eeva. Oli siinä ollut kuulemma aika lailla johdatustakin. Kysykää tarkemmin Sailalta. Jaana ei kuitenkaan ehtinyt pitkään olla mukana. Ritva käväisi siinä vaiheessa mukana, kun oli tullut aika teettää esiintymisasut. Arvatkaapa, kuka tunsi hyvän ompelijan… Ennen sinisiä mekkoja meillä oli kuitenkin jo NIMI!

...No niin, nyt se nimi ilmestyi kategoriaan ja asia on siltä osin järjestyksessä. Nyt sitten vielä pariin kertaan pianoläksyn läpikäynti ennen kuin lähdetään syksyn viimeiselle tunnille. Vapaa säestys.