Lauantaina on triplajuhlat, kahdet synttärit kuitenkin taitavat jäädä hieman hääjuhlien varjoon. Kuvassa vasemmalla Sakelle 50-vuotiskortti. Marja Orvokin orvokkikortti valmistui vasta äsken eikä ehtinyt kuvaan. Sakarille keksittiin ja löydettiin hyvä lahja Ruotsista, varmistettiin Jaanalta, että passaa.

1756173.jpg

Askarteluliike on kesällä ollut auki vain parina päivänä viikossa, mutta ennen reissua hain sieltä korttipahvit, tuon rusettinarun sekä "sormukset". En ostanutkaan tarrasormuksia, kun niitä olisi pitänyt ostaa saman tien koko arkki, enkä mä nyt aio tehdä mitään hääkutsuja eikä ole tietoa, milloin seuraavan kerran tarvitaan hääonnittelukorttia. Railin varastoista löytyy kuitenkin vaikka mitä hilpentöörää, myös nuo kullahtavan väriset metallirenkaat. Ne ovat kiinni kuumaliimalla, samoin huoparuusut. Varsi on kreppipaperilla päällystettyä rautalankaa, lehti on muoviruususta. Kakkupaperit ovat olleet mulla jemmassa aikojen takaa venaamassa tarvetta. Yhden palasen käytin myös kuivattujen keltamustien orvokkien taustaksi, pohjakartonkina sama punainen kuin Sakarin kortissa. Linnun kaavalla saa myös tosi nättejä joulukuusen koristeita. Jonain vuonna teen kenties joulukortit samalla kaavalla. 

Mitä tulee synttärikorttiin, niin kuopus osti uuden hiiren ja se oli pakattu kauniin hopeanväriseen pahvilootaan. Paksua pahvia oli hiven hankala leikata siististi normisaksilla, mutta luotan, että liikutuksen kyyneleen sopevasti hämärtävät huomaamasta puutteita kortin lopputuloksessa.