Äh, muistin yhtäkkiä, että mun on ollut tarkoitus kirjata tänne muistiin menneet ja tulevat Jedi-keikat.

Loppiaisena olimme avustamassa Saloisten seurakuntakodilla iltarukouksessa eli vesperissä. Liturgiaan osallistumisen lisäksi lauloimme Marian kiitosvirren ja lopussa ranskalaisen joululaulun Joulun lapsi. Sannakin oli pitkästä aikaa mukana.

Kävimme tuossa eräänä tiistai-iltana Himangalla, kun kirkkoherra Jorma Puhakka kysyi meitä laulamaan Israel-iltaan. Se oli mukava ja mielenkiintoinen reissu, mieskin lähti mukaan. Kuultiin samalla Eero Kavastoa.

Sen jälkeen on tullut neljä kutsua lisää, mutta skippaamme niistä yhden, ensi lauantain Oulun reissun. Siitä reilun viikon päästä on Saloisissa sanan ja rukouksen ilta 8.2., sinne olemme saamassa jonkinlaisen kokoonpanon. Seuraavaksi on täällä Raahessa Uusheräyksen kevätseurat 1.3. ja sitten vielä Israel-tilaisuus maaliskuun loppupuolella, silloin tosin Aulikki ei pääse, mutta Saila voi laulaa kanssani kakkosääntä.

Ensi perjantaina on tarkoitus kokoontua harjoittelemaan, käydään alustavasti läpi UH-laulut ja valkataan myös muutama Saloisiin, miksei Israel-iltaankin. Aina se on eteen päin, jos laulut on valmiiksi kasassa.