Kotona taas, oltu jo hyvän aikaa. Matka meni kutakuinkin hyvin (kiitos Taivaan Isälle varjeluksesta) ja perillä oli ihanaa viettää aikaa ystävien seurassa.

Jos Hilkkaa kiinnostaa lukea enemmän matkastamme, voit tsekata  tästä klikkaamalla toisen blogini, jonne olen kirjoitellut mm. matkapäiväkirjaa. Tosin tähän mennessä olen saanut aikaan vasta menomatkaselvityksen.

Lomalaisella on puuhaa piisannut, kesäsäistä nauttien, enkä siksi ole muuta postaillut kuin tuota em. matkapäiväkirjaa toiseen osoitteeseen. Välillä ehtii kyllä seurata uutisiakin (EI JALKAPALLOA!), ja eilen se taisi olla, kun mielenkiintoni herätti täysin aurinkoenergian varassa toimiva lentokone, jota yhdessä isojen poikiemme kanssa ihmeteltiin ja ihailtiin. Testasivat, pystyisikö se lentämään läpi yön. Ja kyllä! Lensi kuulemma 26 tuntia. Jospa vielä joskus minäkin pääsisin lentämään hyvällä omallatunnolla puhtaalla energialla. Menisin Israeliin!

Ja mitä tulee näihin vaihtoehtoisiin uusiutuviin energiamuotoihin, niin Ruotsissa näimme matkan varrella pitkin rannikkoa toistakymmentä tuulivoimalaa toiminnassa. Se oli upean näköistä! Ja täällä Raahessa jaksavat rähistä siitä, voiko Kummatin saneerattavien kerrostalojen katoille laittaa pienoistuulivoimaloita...