Niin, en siis mennyt Naisten päivänä kaupungille esitteitä jakamaan, kun luin lehdestä, että siellä oli MIESehdokkaita naisia vokottelemassa pitkin päivää… Leipomapäivä oli ihan paikallaan. Olipa sitten hiihtolomavieraallekin tuoretta pullaa tervetulotoivotukseksi.

Tänään jätimme sekä omat lapset että vieraamme viihtymään aamupäiväksi keskenään, kun Pyhäjoki kutsui. Paikkasin kanttoria. En sentään urkujen ääressä tai edes laulaen, vaan ihan arkisesti vaaliasioissa. Veli Ainalin piti olla Marja-Leena Kemppaisen parina Pyhäjoen kauppakeskuksessa ihmisiä tapaamassa, mutta Velille tuli este ja hän pyysi siskon tilalleen.

Mukava reissu, mukavia kohtaamisia ja juttutuokioita, mm. perussuomalaisen ehdokkaan kanssa. Kauniiksi lopuksi kävimme miehen kanssa tervehtimässä hänen entisiä opiskelutovereitaan. Ja mukava jutustelu jatkui. Mennessämme veimme nisukahvit, mutta lähtiessämme saimme mukaan näytelmäkirjallisuutta koulua varten. Kiitos Heikille ja Paulalle!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ystävämme ovat valveutuneita ja olivat hyvin tietoisia ehdokkuudestani. Mutta viime päivinä on sattunut parikin kohtaamista tuttujen kanssa, jotka eivät olleet tienneet minun olevan ehdolla. Kun kuulivat, olivat heti valmiita äänestämään tuttua uskovaa. Minun olisi siis vain pitänyt alun alkaen ja joka käänteessä tuoda esiin ehdokkuuteni. Olin kai kuvitellut, että kyllä se kaikille tulee selväksi lehtien ja vaalijulisteiden kautta.