Huh, kirjoitin äsken pitkästä aikaa ja pitkästi Raahen seurakunnan blogisisvulle, niin nyt tuntuu, ettei tänne enää riitä paukkuja. Jotain ehkä kuitenkin. Eilinen koulupäivä oli tietenkin iloinen ja haikean suloinen. Oli erityisen mukava tavata oppilaitteni vanhempia. Sieppasin vielä mukaani tutustuttavaksi tilaamani opettajan oppaan Suomi2, Minä ja arki -kirjaan. Kenties jossain vaiheessa sille ja aiemmin raahaamieni kansioiden järjestämiselle ilmaantuu aikaa. Kunhan ensin saisi hoidettua erinäisiä urakoita sisällä (mm. ikkunan pesu ja leipominen) ja ulkona (loput istutukset).

Viime kirjoituksessani mainostin ekologista ruohonleikkuriamme - joka muuten suoritti osansa hienosti opettajien loistokkaassa ja suuren yleisönsuosion saavuttaneessa kesälook-kavalkadissa perjantaina. Tänään kokeilin lykätä leikkuria tuossa etupihalla ja ihastuin yhä enemmän tuohon viimeisimpään ekoinvestointiimme. Hiljaisempi, ekologisempi ja kevyemmin työnnettävä ruohonleikkuri voi olla vain lammas. Tosin ei välttämättä. Bäää!

Ai niin, tuo otsikko. Meillä ei tosiaankaan ole kaksvuotishääpäivä, vaan me vietämme hääpäivää kaksi kertaa vuodessa, 17.5. sekä helluntaina, koska hääpäivänämme 17.5. 1986 oli myös helluntai. Kuten silloin häissä ystävämme suuren hääspektaakkelinsa "Tarina hyisestä Pohjolasta" lopuksi runoilivat: 

"Niin Aila ja Heikki toisensa sai, ei onnellisempaa tarinaa kai, Juonikylässä Aila kai oppinsa sai - ja tänään on häät ja helluntai!"