Anteeksi, blogi, että olen sinua laiminlyönyt. Kyllä nyt hiihtoloman aikana pitäisi ehtiä kirjoitella useammin, vaikka vaalityö käykin kuumimmillaan.

Kun ilmoitukset olin saanut lehteen, alkoikin tapahtumamme käytännön järjestelyjen suunnittelu ja toteutus. Maanantaina kävimme jo aamupäivällä City-srk:ssa järjestelemässä ja viemässä materiaalia valmiiksi illaksi. Ennen iltaa ennätimme käydä ehdokastovereiden kanssa Ruukissa ja Pattijoella torin laidalla kutsumassa ihmisiä kahvittelemaan vaalivankkuriin. Iloinen tapaaminen Ruukissa entisen vietnamilaisoppilaani kanssa, Pattijoella entisen paikallisosastoaktivistin kanssa, joka on muuttanut opiskelemaan etelään.

Maanantai-illan tilaisuus onnistui hyvin, vaikka itse sanonkin. Saimme lisäpalveluna tilaisuuden äänityksen. Mies aikoo laittaa ääninäytteitä nettiin itse kunkin paikalla olleen ehdokkaan puheista; Elisabet Elfving, Riitta-Maija Hokkanen, Marja-Leena Kemppainen, Enni Vainionpää, Vesa Pöyhtäri, Armas Åkerlund ja minä.

Toisten lähdettyä jäimme miehen kanssa vielä siivoamaan ja järjestelemään paikkoja ennalleen. Kaikesta kunnialla selvittyäni olin sen verran puhki, etten innostunut ajatuksesta lähteä Ouluun Rotuaarille KD:n kodalle tai Armaksen mukana kiertueelle Sieviin, Ala- ja Ylivieskaan. Mutta kuka tietää, jos huomenna naisten päivänä tohtisi mennä Raahen kävelykadulle jakamaan "Äänestä naista" –esitettä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />