Vielä pari satsia äitienpäiväkortteja. Mulle esteettisyys on korttien teossa vain yksi osatekijä. Aivan yhtä tärkeitä prinsiippejä ovat nopeatekoisuus (= helppous) ja edullisuus (mitä hullumpia kierrätysideoita kekkaa, sitä tyytyväisempi pakkaan olemahan - siinä viimeistään tulee luovuus mukaan).

1536009.jpg

Mies toi pelargonian, joka oli pakattu kukalliseen muoviin. Keskellä siitä pala kortin aukossa. Tuota tuunasin vielä aamulla, liimasin muovin taustaksi vielä lilansävyistä paperia, jotta muovi ei irtoa liimooksistaan. Oikealla olevaan "moduliin" tykästyin kovasti, tapettikukka. Se odottaa vielä sijoituspaikkaansa. Kuvaa varten tälläsin sen valkean paperin päälle.

1536028.jpg

Näistä päivänkakkaroista näkee ikävästi, miten nopeus kostautuu. Olisi parempi leikata paperileikkurilla säännöllisiä suorakulmioita, mutta kun mulla ei sellaista kotona ole. Leikkuria siis. Pyydän kiinnittämään huomiota erityisesti  vihertävään kuviopaperiin. Kuvan huonon terävyyden takia ei ehkä heti erota, minkä firman logo siinä on... Veroilmoituskirjekuoren sisältä löytyi tuo kaunis vihreä sävy.

 Kuulin juuri Sailalta, että Oulun lähetysjuhlilla on myös Raahen lähetyskohteiden hyväksi myyntipöytä. Sinne ehdin tehdä kasseja tai muuta lakkiaisten jälkeen. Huomenna Raahen omissa myyjäisissä näkee, tekevätkö kauppansa. Tulipa mieleen, että kukkakorttejakin voinee tehdä myyntipöydälle. Kunhan käytän leikkuria.