Outi Müller lauloi nuon (silloinen Terho) taannoon. Tämän aamuni mukavia asioita:

- Vielä kun viivyin sängyssä, kännykkä muistutti, että tänään on Kasevan konsertti.

- Ennen kirkkoon lähtöä bongasin kolme peippopoikaa pihaltamme. Enpä vain älynnyt yrittää ottaa kuvaa.

- Tandemmatkalla bongasimme vielä joutsenia ja pulmusiakin. Lintujen väri oli myös tämän jubilate-pyhän liturginen väri.  

- Kirkon penkistä bongasimme (nyt menee jo liiallisuuksiin) ruskettuneen Tuomon, joka oli tullut Israelista uusimaan 3 kk viisumia.

- Kirkkokahveilla toinen toistaan kauniimpia villasukkia näytteillä, niistä piti yrittää löytää oma suosikkipari lähetyssukaksi jatkokilpailuun, ensin rovastikunnallisiin, sitten hyvässä lykyssä vielä hiippakunnallisiin semifinaaleihin ennen Oulun lähetysjuhlia.

- Kotiin palattuamme kävin viemässä evästä lintulaudalle, ja mies huolehti perheen evästyksestä, keitti kanakeittoa ja maustoi sen pakastelipstikalla. Jopa kieroutunut makuaistini tykkäsi.

- Ja sellaista vielä lisään, että naapurin puolella on tehty lakiaa jälkiä. Useita isoja puita on kaadettu, ja näyttäisi siltä, että meidänkin kasvihuone saattaisi hyötyä valoisuuden lisääntymisestä. Jospa se ensi kesänä alkaisi jo muistuttaa enemmän klassista kasvihuonetta, jossa on lämpöä ja kosteutta. Meni nyt puutarha-asioihin, vaikka kategoriana oli kaikkea muuta.