Ruokapöydän valtasi pariksi päiväksi kirjahyllyn laatikko askartelutarvikkeineen, paperi- ja kartonkipalaset, nippu tapettinäytteitä ym. sälää. Korttien teko oli mielenkiintoista ja hauskaa. Viimeisistä korteista otettu kuva ohessa. Mies ei ollutkaan vielä tallentanut ekan korttierän kuvaa niin, että olisin sen tietsikalta löytänyt. Kiva kuitenkin, että Unicefin palapelin palaset tulivat kuvaan. Palapeli oli tietenkin ennestään vajaa, en muuten olisi käyttänyt nallepaloja kortteihin. Muissa kuvan korteissa lähinnä tapetista leikattuja kukkia. Maljakkona Rauman OKL:n ja Normaalikoulun ajoilta peräisin oleva pahvin palanen, valmiiksi maljakon muotoinen, mutta en aikaisemmin ollut osannut keksiä noillekaan paloille käyttöä.

1639862.jpg

Vein pari sohvatyynyä ja kortit eilen Raahen kirkkoherranvirastoon lähetyssihteerille, jotta hän veisi nekin Raahen lähetystyön myyntipöydälle Ouluun. Huomenna alkaa siis SLS:n vuotuiset Lähetysjuhlat Oulussa otsikolla Minkä tähden. Mies lupasi käyttää mua avajaisissa, kun lauantain osalta lähetysjuhlat menevät meiltä sivu suun. Meillä on oma lähetysjuhlamme Sotkamon kirkossa, kuopuksen konfirmaatio.

No niin, mies tuli lenkiltä ja järkkäsi puuttuvan kuvankin käyttööni: materiaaleina edelleen tapettia, tilkkuja, pistaasipähkinänkuoria... mukana myös pari aiemmin tehtyä. En antanut miehen ottaa yksityiskuvia, joten ei näistä oikein käsitykseen pääse. Tervemenoa lähetysjuhlille tiiraamaan tarkemmin.

1640039.jpg