Lisäsin pari linkkiä listaan samalla kun etsin netistä eräiden kesäjuhlien päivämääriä kalenteriin. On helpompi alkaa suunnitella Norjassa käyntiä, kun mahdolliset muut retkiajankohdat on yhtä aikaa näkösällä.

Lähetysjuhlat ovat ikävästi eurovaalien (jotka ovat 7.6., ja Sari Essayah on myös ehdokkaana eikä vain Timo ja Jani...) kanssa päällekkäin, mutta pe-la voisi kutakuinkin ehtiä Tampereella juhlia ennen kuin istutaan taas pönöttämässä vaalihuoneistossa. Kaupunginsihteeri oli sitä mieltä, että lautakuntanalli napsahtaa mullekin jälleen.

Seuraavana viikonloppuna 13.6. kuoron kanssa on tarkoitus mennä kuuntelemaan Viimeisiä kiusauksia Nivalaan.

Herättäjäyhdistyksen kotisivua en tuohon linkittänyt, vaikka tänä kesänä olisi tarkoitus mennä herättäjäjuhlillekin, ne kun ovat tuolla melkein entisillä kotikulmilla Seinäjoella 3.-5.7. Samoille ajoille sijoittuu tärkeän ihmisen synttärit siellä lähistöllä. 

Uusheräys juhlii näillä lähinurkilla Haapavedellä, joten sinne myös on tarkoitus mennä heinäkuun lopulla.

Kirjoitin jo Dalialle, että kunhan lipstikka on nostanut päänsä kasvimaasta, niin sitten tullaan kylään. Näyttää kuitenkin siltä, että kesäkuun puoleen väliin pysytellään Suomessa.

Yhdet juhlatkin pitäisi järjestää loppukesästä, kunhan kekkaisi siihen hyviä ideoita. Jos ja kun menemme Timon synttäreille Kokkolaan vappuna, niin sieltä voi saada osviittaa.