Kirjoitin muutaman rivin, jotka sitten tyhjensin, kun ei niissä oikein mitään ollut. Ei ole tässäkään, mutta haluan ilmaista, että olen kuitenkin ainakin yrittänyt suoltaa jotain... Voi olla niin, että nyt pankkoan tekstiä toista foorumia varten, jonka alkamisajankohdasta mulla ei ole käsitystä, aavistusta eikä hajuakaan. Tämänpäiväisistä Uusheräyksen kevätseuroista sai kyllä evästä mukaansa, ihan konkreettisestikin, mutta makustelen niitä täällä nyt vain itsekseni.

Maaliskuu oli ehtinyt jo pitkälle, ennen kuin hokasin kääntää kalenterin lehteä ja huomasin, että tänään on edesmenneen appeni nimipäivä.

Sellaisia hulluja suunnittelen huomisaamuksi, että käyn aamulla hiihtämässä (niin aikaisin, ettei siellä toivon mukaan ole juuri muita) ja sitten alan leipoa nisua. Hiihto voi tosin tyssätä siihen, etten löydä monoja tai suksia.

Kuorin turhan paljon perunoita KD-kokousväelle lohikiusaukseen, niin loput potut ovat odotelleet kylmässä vedessä jääkaapissa eilisestä asti. Sillä mä sitä nisua, että saa laittaa uuniin sitten perunatkin taas, ja kenties haen lopuksi uuniin vielä kasvihuoneesta multaakin. Ei kuitenkaan ole kyse siitä, että olisin jotenkin ymmärtänyt väärin sanan "ruokamulta", vaan ajattelin kokeilla äidin konstia, jolla hän tappoi kylvömullasta rikkaruohon siemenet ja mahdolliset kasvitautibakteerit. Sitten voisi aloittaa kylvöhommat. Saatan tosin tuota uunikäsittelyä harkita vielä toisenkin kerran. Lieneekö sittenkin ekologisempaa ostaa muovisäkillinen kylvömultaa rautakaupasta.