Vaikka nyt onkin tämän viikon ainut vapaailtani (kolmena iltana kolmen eri "kuoron" harjoitukset" ja yhtenä iltana poliittinen kokous), niin kirjoitusinspis ei oikein iskenyt. Kävin vähän surffaamassa satunnaisesti etusivun otsikoiden perusteella. Se ei ainakaan rohkaissut kirjoittamaan, jotenkin latisti ja lannisti, kun törmäsin huuhaa-juttuihin, lähinnä new age-ajatteluun (kaikki uskonnot - paitsi raamatullisen kristillisyyden - omaksuvaan ja sekoittavaan omavanhurskauteen). 

Olisi pitänyt kirjoittaa eilen, rakkaan Aleksis Kiven päivänä. Mutta kun en ennättänyt koneelle, niin en ennättänyt. Kuorosta tultuani otin sarmalet (romanialaiset kaalikääryleet, nam) uunista ja tein aloittamani marjapiirakan valmiiksi.

Poliittinen kokous oli sitä, että meitä kd-läisiä oli kutsuttu Keskustan kunnallisjärjestön kokoukseen, joka tavataan pitää ennen valtuuston kokousta. Ja mehän menimme. Ensi vaikutelma oli sellainen, ettei monikaan osannut odottaa meitä. Mutta kokous oli mielenkiintoinen, enkä minäkään hiljaa malttanut olla siinä vaiheessa kun alettiin puhua teknisen lautakunnan asioista, jätteiden kuljetuksesta ja lajittelusta. Olisi jo korkea aika raahelaisten oppia lajittelemaan jätteensä. Joku keskustalainen sanoikin, että ovathan oululaisetkin oppineet, miksi emme mekin.