Junassa kuultua:
"Äiti, en mä voi mennä tuohon vessaan. Se on inva-vessa!"

Me KD-naiset kokouksessa emme olleet lainkaan niin rajoittuneita kuin tuo pikkuneiti. Meille kelpasi miesten vessa yhtä hyvin kuin naistenkin. "Frebessä" on siistit vessat molemmille. Ja jos siellä olisi ollut inva-vessa, olisimme hyödyntäneet sitäkin. Miksi rakentaa kalliita pytinkejä, jos niitä ei sitten myös käytetä? Johan niissä alkaa viemäritkin kuivua, jos ei ole käyttöä.

No, tietenkään junan vessa ei ollut yksistään inva-vessa, ne nyt vain on koetettu rakentaa kaikille sopiviksi. Ihailtavaa sinänsä, että junasta riittää runsas tila vessoille. Eivät ole mitään koppeja.

Kyyti Vihannista Raaheen tilavassa ja mukavassa taksissa. Tosin musiikki oli hermoja raastavaa. Taisi olla paikallisradiokanava päällä.

Te olette kuulleet sanotuksi "piika ei ole ihiminen" mutta minä sanon teille: TANGO EI OLE MUSIIKKIA.

Yksi laulajista taisi olla Jari Sillanpää. Sanoitus oli niin äitelää, että hampaita särki. Mutta tajusin, että vanha kunnon Vapaaseurakunnan evankelista Henry Jansén olisi tehnyt hyvät rahat profaanimusiikilla. Jarin ääni muistuttaa Henryn ääntä, mutta Henkalla on komeampi ja pehmeämpi ääni. Uskon ja toivon, ettei Henkka ole myynyt sieluaan tälle maailmalle

PS. Pikkutytölle ja muille tiedoksi, invalidisuus ei tartu, hiivatulehdus tarttuu.

PPS. Siltä varalta, että suututin jonkun tangokommentilla. Entinen koulukaverini, suuresti arvostamani kaunis ja upea Tuija Mäensivu laulaa upeasti myös tangoa!