Facebook taitaa nykyisin olla nopein ja miltei tärkein tietolähteeni. Tänäänkin ensimmäiseksi sieltä tulvahti tietooni uutinen Kalevi Lehtisen kuolemasta. Hän oli kuollut eilen Saksassa. Ei ollut sattunut uutinen silmiini televisiosta, liekö siellä edes asiaa ilmoitettu. Muutenkin netissä tiedonkulku on nopeaa. Kävin saman tien etsimässä Kalevi Lehtisen Wikipediasta, ja sielläkin oli jo kuolinpäivä esillä, samoin kuin se, että Kalevi oli pari päivää ennen kuolemaansa kaatunut juoksulenkillään. Oliko se sitten ollut jouduttamassa lähtöä, sitä saattoi vain arvailla rivien välistä. 

Wikipediassa tiedettiin kertoa, että Lehtinen toimi aikanaan opettajana myös Raahessa, ja taisi hän siitä joskus mainitakin täällä vieraillessaan.

Vaikka inhimillisesti ajatellen tuntuu, että Kalevi-evankelistalla olisi vielä ollut kovasti työtä tehtävänään, niin ilmeisesti täytyy kuitenkin päätellä, että Jumalan näkökulmasta palvelija, sotilas ja kylvömies oli saanut työsarkansa valmiiksi. Ja ties kuinka monelle ja paljon Jumala vielä puhuu ja vaikuttaa palvelijansa poismenonkin kautta.