Akan eilisen haasteen innoittamana (tsekkaa listalta Akka krätisee, en nyt tähän hätään vaivaa miestä näyttämään uudelleen sitä mutkikasta tekstiin sisältyvää linkitysurakkaa) tutustuin vähän omaan blogiini, koetin harjoittaa itsetutkistelua. Mitä tulee seurattavien blogien kiinnostavuuteen, niin totesin, että omani on aika pitkälti juuri sellainen, ei niin kiinnostava, päivien tapahtumista kertova.

- Niinhän se on, että laiska töitään luettelee -

Mutta oikeastaan itseäni blogin kirjoittaminen sillä tavoin palveleekin. Se on minulle sähköinen päiväkirja. Tosin edelleen jemmaan osan sähköposteistakin korvaamaan sinikantista päiväkirjavihkoa.

Mitä tulee omaan ja toistaiseksi varsin lyhyeen linkkilistaani, niin lähinnä se koostuu Ystävän ja sukulaisten blogeista, lisäksi jotain henksulinkkejä. Ilmeisesti olisi aivan korrektia ilmoittaa bloggaajille, jotka aikoo linkittää. Sekin on kai hiven jarruttanut listani venymistä. Sen sijaan olen muutaman kerran klikannut "seuraa blogia"-toimintoa. Saan ilmoituksen, jos Jupu piirtää lisää, samoin parista ruokablogista. Lainasin Pikkupippurilta erittäin vapaasti taannoista juustokakkureseptiä, kun jääkaapissa oli avattu tuorejuustorasia.